Webdesign en/of WordPress website laten maken

Heb je een design nodig voor je website? Ik ontwikkel met jou een huisstijl en bouw op basis van dat ontwerp een website voor je.

Je website is het online visitekaartje van je organisatie. Zonder goede overzichtelijke website verlies je het tegenwoordig al snel van je concurrentie. Je website moet duidelijk zijn en de juiste informatie op de juiste plek hebben. Hierbij is een overzichtelijke design het belangrijkst, een bezoeker die verdwaald in je website en niet de juiste informatie ziet zal al snel weer je website verlaten.

Met grafisch design en een overzichtelijke huisstijl zorg ik dat bezoekers makkelijk door je site navigeren en vinden wat ze zoeken. Hiermee creëer je binding met je doelgroep omdat zij je site als positief en gebruiksvriendelijk ervaren.

Webdesign Friesland Kaphus Bonnema grafische vormgeving
Van der Veen Ingenieursbureau Webdesign Friesland Bonnema grafische vormgeving

Hoe herken ik een professioneel webdesign?

Je website wordt gebouwd op basis van je huisstijl, heb je nog geen huisstijl dan is het aan te raden om er een te ontwikkelen. Kijk eens bij mijn huisstijl aanbod voor de voordelen van het hebben van een huisstijl.

Naast het toepassen van je huisstijl is het belangrijk om de juist informatie op de juist plek te hebben, vallen kopjes goed op? Trekt belangrijk informatie de aandacht? Ik werk tot in detail uit waar accenten moeten liggen en plaats de juiste buttons op de juiste plek. Zo zorg ik er voor dat je website herkenbaar wordt en je bedrijf representeert en tegelijkertijd ook efficiënt informatie overbrengt.

Een goed webdesign is:

Overzichtelijk: Het is duidelijk waar welke informatie staat

Begeleidend: Het design leidt bezoekers naar de juiste info of je product

Herkenbaar: Hij wordt geassocieerd met jouw merk

Webdesign en zoekintentie

Niet alle websites hebben hetzelfde doel, een webshop vraagt om een ander design dan een informatieve website. Het is dus belangrijk om het design af te stemmen op de behoeften van je doelgroep én op de behoeften van jouw organisatie. 

De zoekopdrachten van je klant noemen we ook wel zoekintentie. Bij het verkopen van een product moet het product centraal staan, bij het aanbieden van een service moet duidelijk zijn welke service je aanbied. Met design zorg ik er voor dat de zoekintentie van je bezoekers vervuld wordt.

Conversie verbeteren met webdesign

Met het vervullen van de zoekintentie van je bezoekers verhoog je ook je conversie. Een efficiënte site leidt je klanten dus naar je product of contactformulier. Als je site efficiënt je bezoekers naar informatie begeleid wil je natuurlijk ook meer bezoekers genereren. Hiervoor heb je iemand nodig die jouw website vindbaar maakt.

Hiervoor werk ik samen met Rienk van Zoekbaar. Rienk is SEO-specialist en maakt jouw website vindbaar door zoekmachine optimalisatie.

Wat kun je verwachten van mijn webdesign

 

Mijn designs houden altijd rekening met je huisstijl, hebben een overzichtelijk design en zijn aantrekkelijk voor het oog. Het design leidt je bezoekers visueel naar de juiste informatie Daarnaast is je website te bekijken op alle apparaten, van telefoon tot groot beeldscherm, de site heeft een responsive design en past zich aan aan de maat van het scherm.

Daarnaast is het mogelijk om je site te laten optimaliseren voor zoekmachines door mijn samenwerking met Zoekbaar.

Online een verpletterende indruk maken!

Wil jij op het internet de baas zijn? Laat een invloedrijke WordPress website maken!
Een website kan een complex project zijn. Heb je vragen over een webdesign of over het produceren van een WordPress website, neem dan contact met mij op!

Vragen?